Tekstbordje | Glas

Artikel 7 van 14
€ 12,95
Voorraad 5 stuks

Productomschrijving

Glazen bordje met houten standaard met de tekst; Omdat er kleine handjes over de vloer heen gaan vragen wij om je schoenen bij de deur te laten staan'. Het glasplaatje heeft een oppervlakte van 15x15cm, is 4mm dik en is bestickerd met een 3D-ontwerp. De zwarte tekst is aan de achterzijde geplakt en de gekleurde handjes zijn aan de voorkant geplakt voor een subtiel, speels effect. De kleuren van de stickers kunnen naar wens worden aangepast. Aangeraden wordt om een donkere kleur voor de tekst te kiezen en een lichte kleur voor de handjes.

Op de foto's: rood, oranje en pastel blauw.

Wil je een persoonlijk ontwerp laten maken, mail dan naar info@stikselsenprints.nl

Persoonlijk
Ook verkrijgbaar in de kleuren van je opvang
Speels diepte effect
Breekbaar


Vragen?

Mochten er vragen zijn tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kan je altijd contact opnemen. Wij doen hetzelfde als wij vragen hebben.

WhatsApp: (06) 2297 8771
E-mail: info@stikselsenprints.nl

Stikselsenprints levert het product altijd in uitstekende staat af bij de bezorgdienst. Eventuele schade aan het product kan daarom ook niet op Stiksels en Prints worden verhaald.

Specificatie Omschrijving
Lengte 15 cm
Breedte 2 cm
Hoogte 17 cm
Materiaal Glas en Hout
Kleur Doorzichtig
Opdruk In 2 kleuren

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel