Sorteer op
 • Zachte knuffelbeer "Oude Kiki" van 32 cm in bruin.
  Zachte knuffelbeer "Oude Kiki" van 32 cm in bruin.

  Deze zachte lieve knuffelbeer van 32cm past alle berenkleding die door Stiksels en Prints gemaakt wordt. De beer wordt gebruikt bij een ontwikkelingsprogramma in de gastouder- en kinderopvang. Stiksels en Prints ontwerp en maakt…

  € 18,75
 • Zachte beer "Oude Kiki" van 32 cm in beige.
  Zachte beer "Oude Kiki" van 32 cm in beige.

  Deze zachte lieve knuffelbeer van 32 cm. past alle berenkleding die door Stiksels en Prints gemaakt wordt. De beer wordt gebruikt bij een ontwikkelingsprogramma in de gastouder- en kinderopvang. Stiksels en Prints ontwerp en maakt…

  € 18,75
 • Kiki beer van Kansen in Kinderen
  Kiki beer van Kansen in Kinderen

  Hoi, ik ben de Kiki beer van 32 cm. hoog, die gebruikt wordt bij het VE ontwikkelingsprogramma van Kansen in kinderen. Met dit programma wordt gewerkt in de gastouder- en kinderopvang met als doel om de ontwikkeling van kinderen…

  € 18,20
 • Beer Bella, 40 cm. hoog.
  Beer Bella, 40 cm. hoog.

  Deze zachte Beer Bella, van het merk Happy Horse, is 40 cm. groot. Hij is gemaakt van mooie zachte materialen en voldoet aan de europese veiligheidseisen.

  Op onze site vind je al diverse leuke kledingsets voor deze beer... neem…

  € 26,50

Deze lieve en zachte knuffelberen van 32 cm of 40 cm passen de berenkleding die door Stiksels en Prints gemaakt wordt. De beren worden gebruikt bij een ontwikkelingsprogramma van Kiki, kansen in kinderen, in de gastouder- en kinderopvang. Stiksels en Prints ontwerpt en maakt de outfits op bestelling die passen bij de thema's waar mee wordt gewerkt. Inmiddels weten ook ouders en grootouders en zelfs medewerkers van ziekenhuizen mij goed te vinden voor deze leuke beer die allerlei kleertjes past. Een ideaal verjaardags-, sint of kerstcadeau voor hun (klein)kind(eren). 

De 2 zachte beren van 32 cm. zonder truitje in creme of bruin hebben de naam "OUDE KIKI".  Er is inmiddels ook een "NIEUWE KIKI" beer (met het blauwe truitje) die de handgemaakte kledingsetjes past. Beide knuffelberen kunnen via de webshop besteld worden.

Let op: wil je kleding bestellen, geef dan aan om welke beer het gaat.

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel