Nieuwe bestelling plaatsen

We hebben het proces zo simpel mogelijk gemaakt. Vindt het product wat je zoekt, vul de specificaties in en plaats het in je winkelwagen. Controleer je bestelling en klik op 'Bestelling afronden'. Vervolgens wordt je gevraagd of je een account wilt aanmaken, inloggen of afrekenen als gast. Het mag allemaal. In het volgende scherm kies je de gewenste betaalwijze en verzending etc. simpel als dat!


Bestellingen samenvoegen

We vernieuwen ons aanbod regelmatig. En we hopen natuurlijk dat je enthousiast wordt van ons aanbod, maar we begrijpen ook dat het vervelend is om elke keer weer verzendkosten te moeten betalen. Mochten we nou nog bezig zijn met je bestelling en je wilt eigenlijk nog iets bestellen neem zo snel mogelijk contact met ons op via de mail, chat of bel even en dan krijg je een losse factuur van de nieuw bestelde artikelen en we sturen je volledige bestelling in een keer naar je op.

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel