Berengoed; kleding voor knuffels

Berengoed is de naam waaronder ik(thema)kleding ontwerp en naai voor verschillende knuffels die gebruikt worden bij ontwikkelingsprogamma's in de gastouder- en kinderopvang/kindercentra/kinderdagverblijven en speelzalen. Op dit moment zijn dat beer Kiki, knuffel Aap!, Handpop Puk en beer Bella. Daarnaast maak ik  kleding die past op (handpop) Bobbi; Ik geen samenwerking met de uitgever van Bobbi maar zoek je passende kleertjes voor de handpop, dan kun je contact met mij opnemen: info@stikselsenprints.nl.

Alle kledingsetjes worden met zorg in het naaiartelier van Stiksels en Prints in elkaar gestikt en netjes afgewerkt. De meest gebruikte stoffen zijn katoen, stretch en fleece stoffen. De kleding wordt gemaakt met een naaimachine en sterk naaigaren, voorzien van (netjes afgewerkte) zomen, elastiek en klittenband. Waar nodig of gewenst wordt er een rits, een knoop, (sier)stiksels of een print /afbeelding op de kleding op gemaakt. Alle kleertjes voor de knuffels zijn dus uniek en alleen bij Stiksels en Prints verkrijgbaar. Daardoor is er een levertijd die afhankelijk is van het aantal bestellingen. Bij grote drukte kan die oplopen. Het voordeel is wel weer, dat je je wensen (bijv. qua kleur) kunt doorgeven. 

Alle kleding is handwerk: daarbij heb ik te maken met kleurverschillen in stoffen, en is een bandje of knoopje soms niet meer leverbaar. Ik doe mijn best om alles zo te maken als op de foto, maar houd altijd rekening met (kleine) verschillen bij de bestelde kleding die je ontvangt.

Zoek jij kleding voor jouw knuffelbeer of handpop? Dan zit je hier goed. Alle kleding is geschikt voor kinderhandjes.

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel