Sorteer op

Waarvoor wordt een verzwaringsdeken gebruikt?

Een verzwaringsdeken, verzwaarde deken, zware deken, drukdeken, gewichtsdeken, of borgingsdeken wordt ingezet bij kinderen vanaf ongeveer 3 jaar (en iedereen die ouder is) en bijv. moeite heeft met het verwerken van prikkels waardoor het in- en doorslapen een probleem is. Je rust niet voldoende uit en kunt je niet meer concentreren, wat stress veroorzaakt. Het gewicht van de deken sluit om je lichaam en geeft je een veilig en geborgen gevoel.. daardoor kun je beter slapen en sta je in de ochtend uitgerust op.

Een deken wordt afgestemd op je leeftijd en gewicht (10 - 25 procent van je gewicht); zo heeft het gebruik van de deken het beste resultaat. Een deken is een gesloten hoes, opgedeeld in kleine vakjes en gevuld met granulaat korrels. Wij naaien en vullen de dekens zelf in ons eigen naaiartelier. Hierbij maken we gebruik van stevige katoenen stoffen en sterk garen. We voorzien de dekens van extra stiksels waardoor ze tegen een stootje kunnen. Grote dekens kunnen we deelbaar maken d.m.v. klittenband; handig voor in de wasmachine en de deken is op meerder manieren te gebruiken. 

Je kunt een klein formaat deken gebruiken als je op de bank zit: leg hem over je benen en voel de druk en de behaaglijke warmte; je komt tot rust.

Een grotere deken gebruik je bij het slapen: kruip er onder (houd het hoofd vrij!) , voel de druk en ervaar dat het ontspanning brengt. De deken is wasbaar in de machine op 40 graden (gebruik geen wasverzachter en droger!). Wil je de deken wat minder vaak wassen, schuif hem dan in een dekbedhoes. 

Verzwaringsdeken huren

Bij Stiksels en Prints zijn verzwaringsdekens te huur voor €15,00 per week. Deze zijn gevuld met gerecyclede granulaat korrels. De minimale huurperiode is 2 weken. Daarna kan per week de huur worden verlengd of beëindigd. 

Voor de deken dient  een borg te worden betaald.

AfmetingenVulgewichtBorg Beschikbaarheid
70x100cm3 kilo€35,-Verhuurd

70x120cm 

2,5 kilo

€35,-

 

70x120cm   3 kilo€40,- 
100x140cm2,8 kilo€45,-Verhuurd
100x140cm4,2 kilo€75,- 
140x200cm5,25 kilo€80,- 

Voor dekens met een ander formaat of gewicht geldt een andere borg: Vraag hier naar.

Na de huuraanvraag via onderstaand huurformulier, ontvang je een factuur voor de eerste periode van twee weken. Nadat de huur samen met de  borg betaald is, wordt de deken binnen Nederland (gratis) verzonden.
Zodra je de deken in ontvangst hebt genomen start de huurperiode. 

Voorbeeld: Ontvang je de deken op 1 januari, dan loopt de eerste huurperiode (2 weken) tot en met 14 januari. Daarna kan de huurperiode naar wens verlengd worden en krijg je opnieuw een factuur voor de afgesproken periode.

Zodra je de huur (na een evt. afgesproken verlenging) wilt stopzetten, stuur je een e-mail met aankondiging van de huurbeëindiging, en stuur je de verzwaringsdeken gereinigd, onbeschadigd en goed verpakt retour naar ons adres: Stiksels en Prints, Scheisloot 11, 2411 WN Bodegraven. Doe in de doos een brief met daarop je naam, zodat we weten dat de deken van jou afkomstig is. Het is verstandig om het verzendbewijs met Track & Trace te bewaren. De verzendkosten van het terugsturen van de deken komen voor rekening van de huurder.

Zodra de deken door ons is ontvangen, ben je geen huur meer verschuldigd. Je ontvangt de betaalde borg retour, mits de deken schoon, onbeschadigd of anderszins ongeschonden door ons is ontvangen.

Wil je de huurdeken overnemen? Zodra het totaal van de huurtermijnen en de borg het overnamebedrag van de verzwaringsdeken bereikt heeft, betaal je geen huur meer en is de deken van jou. Deze deken is niet in te ruilen.

Besluit je eerder in de huurperiode om de deken over te nemen, dan kan ook een restbedrag (op aanvraag) worden betaald. De deken wordt jouw eigendom als het overeengekomen aankoopbedrag bij ons op de rekening staat.


Huurformulier

Wil je een verzwaringsdeken huren? Vul dan via deze link het huurformulier in.

Heb je een huurformulier ingevuld, dan nemen wij contact met je op om evt. vragen te beantwoorden en te kijken of de aangevraagde deken qua gewicht en afmeting klopt.  Let op: wil je liever toch niet huren? Geef dit dan zo snel mogelijk door via info@stikselsenprints.nl of stuur ons een bericht via WhatsApp. Lees de huurvoorwaarden onderaan deze pagina.


Huurvoorwaarden

Download hier de huurvoorwaarden.

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel