Voeldoek | Sensorie | Stof

Vorige Artikel 2 van 18 Volgende
€ 49,95

Productomschrijving

Voeldoeken worden gebruikt door baby's (ontdekken), kinderen met een handicap en dementerenden. De doek geeft warmte op de benen, is geschikt voor gebruik op schoot, maar kan ook op het blad van de tafel of een rolstoel gebruikt worden. 

De handgemaakte doeken worden in ons naaiartelier gemaakt van verschillende materialen, atributen en sluitingen. De doeken zijn kleurrijk en visueel aantrekkelijk. Met het gebruik van de doeken worden de zintuigen geprikkeld en de vaardigheden onderhouden.

Deze doek is 40 x 53cm en is verdeeld in 12 vlakken met stoffen in diverse structuren. Soms ruw, dan weer zacht, glad of harig. De doek heeft ook labels om aan te friemelen. De achterkant van de doek is van een zachte stof. Naar wens kunnen er ook geluidjes , sluitingen of spiegelfolie worden verwerkt in de voeldoek.

 Let op: Laat een baby alleen onder toezicht met de deken spelen.

Wasbaar op 40 graden
Kies zelf de kleursamenstelling
Patroontjes van de stoffen afhankelijk van de voorraad


Bestelproces

  • Kies tot maximaal 3 basiskleuren. Wil je maar 2 verschillende kleuren, vul dan 'niet van toepassing' in bij Kleur 3.
  • Heb je vragen of wensen over beschikbare patronen? Neem dan voor dat je de bestelling plaatst contact met ons op of plaats een opmerking bij je bestelling. info@stikselsenprints.nl

 

Specificatie Omschrijving
Lengte 53 cm
Breedte 40 cm
Hoogte 0,5 cm

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

Uitgelichte recentie

''Goede service en er wordt meegedacht met de klant. Mijn bestelling was super leuk en van goede kwaliteit.''

Door: Nathalie

© 2018 - 2023 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel