Afhalen

Woon of werk je in de buurt? Dan kan je de bestelling natuurlijk ook zelf komen ophalen op afspraak. Hiervoor kan je contact opnemen met een van onze medewerkers via de website, mail of sociale media. Je kunt gewoon je bestelling doen via de webshop. Stiksels en Prints neemt vervolgens contact met je op als de bestelling klaar is om opgehaald te worden.

Ons adres is: Scheisloot 11, 2411WN Bodegraven

Als je graag contant wilt afrekenen, zorg dan het liefst voor een gepaste betaling. Stiksels en Prints neemt geen biljetten van boven de 50 euro aan. Er dient in euro's betaald te worden. Je kan er ook voor kiezen om met een Tikkie te betalen. Hiervoor wordt bij afhalen nog om bepaalde gegevens gevraagd om de betaling te kunnen voldoen.

Let op: pinnen bij ophalen is niet mogelijk.


Bezorgservice

Zodra de bestelling klaar is voor verzending neemt Stiksels en Prints contact op met een preview van je bestelling. Stiksels en Prints biedt je bestelling aan bij PostNL d.m.v. MyParcel. Mits je bestelling groot genoeg is ontvang je een verzendbevestiging wanneer je bestelling onderweg is en een indicatie wanneer hij bij jou thuis wordt bezorgt.


Levertijd

Stiksels en Prints gaat na ontvangst van de bestelling zo snel mogelijk aan de slag en hanteert een levertijd van 1 tot 2 weken; afhankelijk van het bestelde artikel.  Het naaien en/of bedrukken van (een oplage) kleding vraagt soms een langere levertijd. Dit kan wegens feestdagen of andere speciale gelegenheden uitlopen tot een langere periode, dus zorg dat je optijd besteld. Als het om het bedrukken van kleding gaat zou je zelf de kleding kunnen aanleveren om het productieproces te versnellen.


Verzendkosten

Verzendkosten kunnen per bestelling verschillen, afhankelijk van formaat en gewicht. Bij een bestelling van boven de €150,- (Nedeland) of €200,- (Buitenland) komen de verzendkosten te vervallen. Woon of werk je in de buurt? Dan kun je de bestelling natuurlijk ook zelf komen ophalen. Ook in dat geval bespaar je natuurlijk ook verzendkosten.

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel