Sticker voor afvalbakken en kliko's

Artikel 6 van 14
€ 14,95

Zoek jij ook altijd tussen al die contanainers / kliko's naar je eigen bak? Wordt jouw bak wel eens per ongeluk meegenomen en wil je dat in het vervolg voorkomen? Bestel dan een sticker waarmee jouw kliko/container herkenbaar wordt.

Productomschrijving

Het formaat van de sticker kan tot 25 cm breed gemaakt worden. U krijgt er een beschermingsticker bij zodat u sticker lang mooi blijft bij het gebruik van de bak. De sticker van de foto is natuurlijk aan te passen met uw eigen gegevens. U krijgt er gratis een huisnummersticker bij voor bovenop de klep en een duidelijke beschrijving voor het plakken van de sticker.


Wilt u een eigen ontwerp sticker, mail uw idee naar info@stikselsenprints.nl en dan wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en geven u een prijsopgave.

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel