Duurzame artikelen van ecologische of 2de kans stoffen

Bij Stiksels en Prints kijken we wat er mogelijk is qua verduurzaming. Dit doen we al een een tijd qua verzenden; we hergebruiken dozen en verpakkingsmateriaal als dat mogelijk is. Vanaf 2024 gaan we een stap verder en ga ik duurzame artikelen maken van organische / ecologische stoffen, 2de kans stoffen en fournituren. De gemaakte artikelen komen hier in de webshop en zijn vanaf 10 februari 2024 ook te koop bij de verpakkingsvrije winkel 'Zonder Meer'  het centrum van Bodegraven.

Waarom zou je alles nieuw kopen?

Bij het gebruik van tweedekans/tweedehands stoffen en andere materialen speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Waar het kan is het prima om te kiezen voor hergebruik. Zo geef je iets een tweede leven en krijg je een product met een verhaal. Ik ervaar nog meer plezier in mijn werk als ik met deze materialen aan de slag  ben. Het begint al met het bedenken van wat ik van de stof kan maken. Daarna is het vaak een combinatie van spullen bij elkaar zoeken... dit is van die geweest, en dat van een ander.... daaruit onstaat iets wat uniek is en wat eigenlijk een naam verdient van waar de spullen vandaan komen.

Inmiddels staan de eerste tassen en verjaardagsmutsen hier in de webshop. En er komt meer... ik wil oude spijkerbroeken gaan hetgebruiken voor... tassen, etui's, kussenhoezen ed.  

Wordt vervolgd.

per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 25 resultaten
  • 1
  • 2

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel