Beschikbaar

HUUR: Verzwaringsdeken 100x140cm. 4 kilo.

Artikel 4 van 5
€ 75,00
Voorraad 1 stuk

Productomschrijving

Een verzwaringsdeken / borgingsdeken helpt kinderen  (en volwassenen) te ontspannen en beter in slaap te vallen. Deze dekens worden gebruikt  bij slaapproblemen, ADHD, autisme, syndroom van Down, spasmes, overprikkeling, angststoornissen, concentratieproblemen, hyperactiviteit en stress. Het liggen onder een verzwaringsdeken (wat voelt als een warme knuffel), geeft een diepe druk op de huid en gewrichten.  Het geeft kinderen een gevoel van veiligheid en geborgenheid, waardoor ze ontspannen en beter in- en doorslapen. Het gebruik van de deken voorkomt dat kinderen steeds uit bed komen en veel te vroeg opstaan. De deken kan ook heel goed overdag gebruikt worden, bijv. bij een rustmoment op de bank.

Houdt altijd toezicht op het gebruik! Heeft uw kind een medische aandoening, overleg dan met de arts over het gebruik van de deken. 

 De deken heeft geen bijwerkingen, het gebruik is wel altijd voor eigen risico. Kies een maat ( van schouder tot voeten) en gewicht (ongeveer 10 tot 25 procent van het lichaamsgewicht) wat bij uw kind past, dan heeft de deken het beste effect. De deken in een passende dekbedhoes gebruiken mag ( zo hoeft u hem minder vaak te wassen). Het gebruik bovenop een dekbed wordt afgeraden omdat de deken dan makkelijk kan gaan schuiven. Twijfelt u over de keuze van het gewicht, overleg dan even met een  ergo- of fysiotherapeut.

De deken is handgemaakt van stevig ademend katoen (met een afmetig van 100X140 cm) en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Hij is gevuld met granulaatkorrels (wasbare kunststof bolletjes), is vrij van oplosmiddelen, weekmakers en hij is geurloos. 

De dekens kunnen het hele jaar gebruikt worden. De vulling is koud en past zich aan de temperatuur van het lichaam aan. Er is geen gevaar voor oververhitting.

Wasbaar  op 40 graden in de wasmachine of met de hand, met een klein beetje waspoeder.
Niet in de droger.

Tip: controleer  even of uw wasmachine het gewicht en de afmeting van de deken aankan.

De prijs bestaat uit de borg + 2 weken huur. De Borg krijgt u teruggestort nadat wij de deken in goede orde hebben ontvangen na retourneren.

Specificatie Omschrijving
Lengte 140 cm
Breedte 100 cm
Hoogte 1 cm
Materiaal Keper katoen
Kleur zwart
Inhoud Granulaat korrels

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel