Kleding naar wens

Alle kleding voor de knuffels ontwerpen en naaien wij zelf. Hierdoor garanderen wij kwalitatieve en goed passende kleding die tegen een stootje kan en geschikt is voor kinderhandjes. Bijna al onze kleding is wasbaar op 40 graden.

De kleding is makkelijk aan-en uit te trekken door het gebruik van elastiek en klittenband. Koordjes en moeilijke sluitingen worden zoveel mogelijk vermeden zodat een kind zonder al te veel hulp van een (gast)ouder/pedagogisch medewerker of verzorger zelfstandig kan spelen.

Waarom kleding voor deze knuffels? De beren, Puk + Aap! die bij ons op de site staan worden gebruikt bij educatieve ontwikkelingsprogramma's voor jonge kinderen in de gast- en kinderopvang. Pedagogisch medewerkers en gastouders werken met thema's. De knuffels worden ingezet bij de uitleg, het visueel maken van het thema of bij een rollenspel. Om thema's nog meer uit te werken en zichtbaar te maken wordt er gebruik gemaakt van bijpassende kleding.  

Al gauw wordt de knuffel de hele dag ingezet.. de knuffel wordt een vriendje voor de kinderen die troost biedt bij verdriet, of net het steuntje in de rug kan zijn bij een uitdaging. 

Ook in de thuissituatie zien we de beren steeds meer: Ze bieden veiligheid en vertrouwen aan de kinderen. Een knuffel is een speelkameraad die altijd in de buurt is.

Alle kleding wordt naar wens en op bestelling genaaid en bedrukt. Daar hebben we even tijd voor nodig: Ons doel is  om iedereen zo snel als mogelijk te helpen. Kun je niet wachten? We houden je op de hoogte van de voorgang van je bestelling. Je mag het ons ook altijd vragen.

Wij doen ons best om alle kleding te maken zoals op de foto's te zien is, maar het blijft handwerk: soms hebben we te maken met kleurverschillen door een ander verfbad van de stof of moeten we kiezen voor andere stoffen, lintjes knoopjes ed. omdat iets niet meer leverbaar is... Houd daar rekening mee.

Werk je met een andere methode (bijv. Bobbi of Pip) en wil je graag passende kleding voor jouw knuffel of (hand)pop? Neem dan even contact met ons op via de chat  of mail naar info@stikselsenprints.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel