Adresgegevens

Bodegraven

(hoofdvestiging + postadres)
Stiksels en Prints
Scheisloot 11
2411WN Bodegraven

Bankgegevens:

Bank: KNAB
IBAN: NL83KNAB0258991321
Ten name van: Stiksels en Prints

Vragen/contact:

E-mail: info[AT]stikselsenprints[.]nl

Administratief:

KVK: 50721194
BTW: 002051045B59
(Wij zijn vrijgesteld van BTW)


Sterk in naai- en drukwerk

Creativiteit en heel veel jaren werkervaring in de kinderopvang waren de redenen om de webwinkel  Stiksels en Prints te starten. De online winkel voor persoonlijke kleding, sensorische artikelen, (kraam)cadeautjes en textieldrukwerk. Wat begon als een creatieve hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met klanten uit heel Nederland en soms daarbuiten.


De voordelen van Stiksels en Prints

Unieke kleding, sensorische artikelen, cadeautjes, Kleding voor knuffels en heel veel meer... we naaien en bedrukken zoveel mogelijk zelf. Yorick (Grafisch Vormgever) kan je helpen met je ontwerp. Irma naait en bedrukt jouw bestelling. En dat allemaal met de grootste zorg. Bedrijfskleding nodig in kleine oplage? Geen probleem, wij verzorgen het graag. Je kunt heel eenvoudig  met ons overleggen, zelfs tijdens het productieproces. Het persoonlijke contact met de klanten, is bij ons erg belangrijk.


Geschiedenis

Het is nog geen grote geschiedenis, maar elk bedrijf moet ergens beginnen.

  • 2015: In de vrije tijd, aan de keukentafel achter de naaimachine, naast een fulltime baan. Een mooie hobby.
  • 2016: De eerste webwinkel  (Irmke Handmade) ziet het licht en samen met een Facebook-pagina wordt er gewerkt aan een klein assortiment.
  • 2017: De kennis groeit. Nog steeds naast (en een beetje tijdens) een fulltime baan wordt er gewerkt aan opdrachten die steeds meer binnenkomen. De webshop wordt professioneler en steeds beter vindbaar op Google.
  • 2018: Nu klanten uit heel Nederland ons weten te vinden is het duidelijk. De hobby wordt een baan; een fulltime baan in een mooie werkruimte, met een aangepast naam: Irmke.nl
  • 2019: Een professionele webwinkel en groeiende community, de webshop wordt een begrip.
  • 2021: Om meer mensen aan te spreken en te kunnen helpen met de unieke combinatie van naai- en drukwerk veranderd de bedrijfsnaam 'Irmke.nl' in 'Stiksels en Prints'.

Stiksels en Prints is ook actief op sociale media als Facebook en Instagram onder de naam @stikselsenprints

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

Uitgelichte recentie

''Goede service en er wordt meegedacht met de klant. Mijn bestelling was super leuk en van goede kwaliteit.''

Door: Nathalie

© 2018 - 2023 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel