Adresgegevens

Bodegraven

(hoofdvestiging + postadres)
Stiksels en Prints
Scheisloot 11
2411WN Bodegraven

Bankgegevens:

Bank: KNAB
IBAN: NL83KNAB0258991321
Ten name van: Stiksels en Prints

Vragen/contact:

E-mail: info[at]stikselsenprints[.]nl

Administratief:

KVK: 50721194
BTW: 002051045B59
(Wij zijn vrijgesteld van BTW)


Sterk in naai- en drukwerk

Hoi, ik ben Irma; de klantgerichte, oplossingsgerichte en creatieve duizendpoot achter het bedrijf Stiksels en Prints, met inmiddels ruim 8 jaar ervaring. Vanuit mijn naaiartelier help ik (startende) ondernemers, (gast)ouders, kinderdagverblijven, coaches, het (speciaal)onderwijs, zorginstellingen en ziekenhuizen met het naaien en bedrukken van (werk/bedrijfs)kleding, sensorische en special needs artikelen, speelgoed (o.a. loose parts), feestartikelen en belettering. Vanaf 2024 komen daar duurzame artikelen bij die gemaakt zijn van ecologische of 2de kans stoffen.

Ik hou van een uitdaging: Zoek je een aanpassing, een hulpmiddel of iets anders van stof: Stel je vraag en ik ga mijn best doen om je te helpen.

Naast de naaimachines heb ik snijplotters en een drukpers staan waarmee ik (bedrijfs)kleding en accessoires bedruk en waarmee ik ook stickers en raamfolie kan snijden. Wat bijzonder is bij Stiksels en Prints: Je kunt zelf je kleding aanleveren: dan weet je zeker dat het past en lekker zit! Daarbij maakt het niet uit over hoeveel stuks het gaat. Bij het ontwerpen en bedrukken werk ik samen met grafisch vormgever Yorick. Heb je hulp nodig bij je bestanden; dan is hulp dichtbij!

Ik werk klantgericht: luister naar jouw wensen en maak met zorg en liefde het ontwerp en het artikel/het hulpmddel waar jij naar op zoek bent. Wil je iets laten personaliseren? Ook dat kan! 

Kan ik iets voor jou betekenen? Neem contact met mij op via de mail.


De voordelen van Stiksels en Prints

Unieke kleding, sensorische artikelen, cadeautjes, Kleding voor knuffels en heel veel meer... we naaien en bedrukken zoveel mogelijk zelf. Yorick (Grafisch Vormgever) kan je helpen met je ontwerp. Irma naait en bedrukt jouw bestelling. En dat allemaal met de grootste zorg. Bedrijfskleding nodig in kleine oplage? Geen probleem, wij verzorgen het graag. Je kunt heel eenvoudig  met ons overleggen, zelfs tijdens het productieproces. Het persoonlijke contact met de klanten, is bij ons erg belangrijk.


Geschiedenis

Het is nog geen grote geschiedenis, maar elk bedrijf moet ergens beginnen.

  • 2015: In de vrije tijd, aan de keukentafel achter de naaimachine, naast een fulltime baan. Een mooie hobby.
  • 2016: De eerste webwinkel  (Irmke Handmade) ziet het licht en samen met een Facebook-pagina wordt er gewerkt aan een klein assortiment.
  • 2017: De kennis groeit. Nog steeds naast (en een beetje tijdens) een fulltime baan wordt er gewerkt aan opdrachten die steeds meer binnenkomen. De webshop wordt professioneler en steeds beter vindbaar op Google.
  • 2018: Nu klanten uit heel Nederland ons weten te vinden is het duidelijk. De hobby wordt een baan; een fulltime baan in een mooie werkruimte, met een aangepast naam: Irmke.nl
  • 2019: Een professionele webwinkel en groeiende community, de webshop wordt een begrip.
  • 2021: Om meer mensen aan te spreken en te kunnen helpen met de unieke combinatie van naai- en drukwerk veranderd de bedrijfsnaam 'Irmke.nl' in 'Stiksels en Prints'.
  • 2024: Stiksels en Prints start een ECO-lijn.

Stiksels en Prints is ook actief op sociale media als Facebook en Instagram onder de naam @stikselsenprints

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel