4 Pittenzakjes | Bean bags in kleur naar keuze

Artikel 10 van 16
€ 11,75

Een pittenzak is vervormbaar waardoor oa peuters, kleuters, mensen met een beperking en ieder ander, hem beter kan vastpakken / vasthouden. Stukken beter als een bal. Bovendien maakt het spelen met een pittenzak minder lawaai.

Met pittenzakken kun je vele spelletjes bedenken / doen; denk daarbij aan gooi/werp en vangspelletjes. Er kunnen vele fysieke spelletjes bedacht worden. Zo stimuleer je de oog- en handcoördinatie. Het werpen, overgooien, mikken is spannend en geeft voldoening bij het bereiken van het doel.

Bovendien werk zo ongemerkt ook aan de kleurherkenning.

Wij naaien de pittenzakjes zelf van stevig keeper /canvas katoen ( 12 x 12 cm) , Ze worden door ons  gevuld met 100 gram gerecycled wasbare granulaat korrels. De naden van de zakjes zijn extra verstevigd. De handgemaakte pittenzakjes  kunnen in de wasmachine gewassen worden ( zonder wasverzachter) op 40 graden. Daarna aan de lucht laten drogen.

Ze zijn erg leuk om te gebruiken bij sensorisch spel / spelen met loose parts. 

Weet je dat je onze wasbare pittenzakjes ook kunt gebruiken als verzwaring in een verzwaringsvest?

 

 

 

 

Specificatie Omschrijving
Lengte 12 cm
Breedte 12 cm
Hoogte 2,5 cm
Materiaal Stevig katoen
Kleur 1 rood, 1 blauw, 1 groen, 1 geel.
Inhoud plastic korrels (granulaat)

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel