Stoelkroon | Verjaardag | Stoelhoes

Artikel 1 van 7
€ 37,50

Productomschrijving

Een kroon voor op de rugleuning van de stoel van de jarige. De kroon (handgemaakt van stof en vilt) past bijvoorbeeld op een kinderstoel van IKEA en wordt standaard geleverd met de verwisselbare cijfers 1 t/m 10. Extra/andere verwisselbare cijfers zijn bij te bestellen voor € 0,25 per stuk. 

De maten van de  kroon 1( past op de kinderstoel ANTILOP van Ikea) : De opening aan de onderkant is 37,5 cm breed. De hoogte tot bovenkant leuning ( waar de kroon op steunt) is 25 cm. De totale hoogte van de kroon is 34 cm hoog. Aan de bovenkant is de kroon 44 cm breed.

De maten van de kroon 2 voor de SUNDVIK (lage kleuterstoel van Ikea) zijn: onderaan 30 cm breed. Hoogte toe bovenkant leuning 21,5 cm. Totale hoogte 30 cm. Breedte bovenaan 33 cm.

Kroon 3 ( past op de hoge houten eetkamerstoel AGAM van IKEA ) Opening onderkant: 40 cm.  Bovenkant leuning: 27 cm. Totale hoogte kroon 44 cm.

De maten van kroon 4 ( past op de meeste kleuterschool stoelen: Opening onderkant: 36 cm. Hoogte tot bovenkant leuning:26 cm. totale hoogte van de kroon 35,5 cm.

Heb jij een andere stoel en twijfel je of de stoelkroon zal passen; vraag dan een mal van papier aan zodat je hem kunt passen/passend kunt laten maken. Je kan je gewenste kleurenpallet aangeven en dan sturen we zo spoedig mogelijk een voorstel voor een combinatie van stoffen.

Een stoellkroon maakt de dag voor een jarige (of ander feestvarken) extra feestelijk en bijzonder. 

Iedereen weet waar de jarige zit
Vele kleurencombinaties mogelijk
Jarenlang bruikbaar
Voor speciale maten moet je eerst even contact opnemen


Speciale wensen

Mocht je een stoel hebben met andere maten, neem dan eerst even contact op met Irma via info@stikselsenprints.nl, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Specificatie Omschrijving
Materiaal Vilt en stof
Kleur Multicolor
Opdruk 10 cijfers in één kleur
Inhoud Stoelkroon en cijferbages met klittenbandbevestiging

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel