Berengoed; kleding voor knuffels

Berengoed is de naam waaronder Irma kleding maakt voor verschillende knuffels. Op dit moment zijn dat Kiki, Aap!, Puk en Bella. Daarnaast maken we kleding die past op (handpop) Bobbi. Wij hebben geen samenwerking met Bobbi maar zoek je passende kleding voor de handpop, dan kun je contact met ons opnemen: info@stikselsenprints.nl.

Wij  ontwerpen en naaien alle kleding zelf. Daardoor is er een levertijd die afhankelijk van het aantal bestellingen kan oplopen naar 1 a 2 weken. Voordeel is weer, dat je je wensen (bijv. qua kleur) kunt doorgeven. 

Alle kleding is handwerk: daarbij hebben we te maken met kleurverschillen in stoffen, en is een bandje of knoopje soms niet meer leverbaar. We doen ons best om alles zo te maken als op de foto, maar houd altijd rekening met (kleine) verschillen bij de bestelde kleding die je ontvangt.

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

Uitgelichte recentie

Snelle correcte levering.
Tevens voorafgaande vraag voor verzending of alles ok is.

Door: Luc

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2022 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel