6 pittenzakken + Ballonhoes

Artikel 12 van 15
€ 27,50

Een leuke combinatie van 2 artikelen uit onze webshop: De ballonhoes en 6 pittenzakjes. Deze set maken wij in de kleuren rood, blauw, groen, geel, roze en oranje.

Ballonhoes: gemaakt van katoen met aan 1 kant een gleuf waardoor je een ballon met een doorsnede van 26 cm in de hoes kunt doen. De hoes is wasbaar op 40 graden. Gaat de ballon kapot, dan blijft hij veilig in de hoes en is hij eenvoudig te vervangen .

Pittenzakjes: ze zijn 12 x 12 cm groot, gemaakt van stevig keeperkatoen en gevuld met wasbare plastic korrels. het gewicht van een zakje is ongeveer 100 gram. Erg leuk om te gebruiken bij sensorisch pel of als loose parts speelgoed.

Met deze combinatie kun je leuke spelvormen bedenken waarbij je fysiek bezig bent en ondertussen de motoriek en de kleurherkenning kunt stimuleren. Deze set is zeer geschikt voor "Open Einde" / loos parts of open ended speelgoed... je kunt er alle kanten mee op. Duurzaam speelgoed waarmee je kunt experimenteren.  Het is geschikt voor verschillende ontwikkelingsfases daaordat het geen "juiste" manier van spelen heeft.

 

 

Specificatie Omschrijving
Wasbaarheid 40 graden Celcius

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel