Offerteaanvraag notitieboekje met eigen cover

Artikel 1 van 14
Vraag offerte aan

Productomschrijving

Een tekenboekje met je eigen logo is leuk om cadeau te doen. Het boekje is te bestellen in A4 (297x210mm) en A5 (210x148,5mm) formaat. Met minimaal 25 en maximaal 100 pagina's. De harde kaft (350 grams) wordt volledig persoonlijk ontworpen. Je hebt de keuze om een transparante cover toe te voegen ter bescherming van de kaft. Ook als heen- en weer schrift te bestellen. De binnenkant heeft dan lijntjes. 

Richtprijs:
- 10 boekjes, A5 formaat, 40 pagina's en transparante cover zijn €8,50 per stuk
- 10 boekjes, A4 formaat, 50 pagina's en transparante cover zijn €10,00 per stuk


Nieuwe logo bestanden nodig?

JPG en PNG bestanden van je logo zijn niet handig voor de drukwerkwereld. Daar willen ze graag bestanden zoals AI, EPS en SVG omdat deze bestanden geschaald kunnen worden zonder kwaliteitsverlies. Gelukkig kunnen wij deze maken, kost wel even tijd. Voor meer info mag je altijd een mail sturen.

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

© 2018 - 2024 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel