Deze lieve knuffelbeer van 32 cm. past alle berenkleding die door Stiksels en prints gemaakt wordt. De beer wordt gebruikt bij een ontwikkelingsprogramma van Kiki, kansen in kinderen, in de gastouder- en kinderopvang. Stiksels en Prints ontwerpt en maakt de outfits op bestelling die passen bij de thema's waar mee wordt gewerkt. Inmiddels weten ook ouders en grootouders ons goed te vinden voor deze leuke beer die allerlei kleertjes past. Een ideaal verjaardags-, sint of kerstcadeau voor hun (klein)kind(eren). 

De 2 zachte beren in creme of bruin hebben de naam "OUDE KIKI".  Omdat er inmiddels ook een "NIEUWE KIKI" beer is (met het blauwe truitje) die de onze kleding past. Beide beren kunnen bij ons besteld worden.

Let op: wil je kleding bestellen, geef dan aan om welke beer het gaat.

Sorteer op
 • Zachte beer "Oude Kiki" van 32 cm in bruin.
  Zachte beer "Oude Kiki" van 32 cm in bruin.

  Deze zachte lieve knuffelbeer van 32cm past alle berenkleding die door Stiksels en Prints gemaakt wordt. De beer wordt gebruikt bij een ontwikkelingsprogramma in de gastouder- en kinderopvang. Stiksels en Prints ontwerp en maakt…

  € 18,50
 • Zachte beer "Oude Kiki" van 32 cm in beige.
  Zachte beer "Oude Kiki" van 32 cm in beige.

  Deze zachte lieve knuffelbeer van 32 cm. past alle berenkleding die door Stiksels en Prints gemaakt wordt. De beer wordt gebruikt bij een ontwikkelingsprogramma in de gastouder- en kinderopvang. Stiksels en Prints ontwerp en maakt…

  € 18,50
 • Kiki beer van Kansen in Kinderen
  Kiki beer van Kansen in Kinderen

  Hoi, ik ben de Kiki beer van 32 cm. hoog, die gebruikt wordt bij het VE ontwikkelingsprogramma van Kansen in kinderen. Met dit programma wordt gewerkt in de gastouder- en kinderopvang met als doel om de ontwikkeling van kinderen…

  € 10,33

Uitgelichte recentie

Stiksels en Prints maakt o.a Beer Kiki kleding naar jouw wens! Even vragen en je kan keuze maken uit leuke stofjes! Ik heb verschillende bestellingen bij Stiksels en Prints gedaan, altijd nette communicatie en eventuele vragen bij je bestelling wordt altijd netjes afgehandeld.

Door: Jo

Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen
Mocht je andere vragen vragen hebben tijdens de productie of bij ontvangst van je bestelling kun je altijd contact opnemen. 

WhatsApp: bericht ons!
Mail: info@stikselsenprints.nl

SEP Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant? Dan kan je, ook als beginnende ondernemer, prima terecht bij Stiksels en Prints. We adviseren je over producten en vormgeving, zorgen voor een heldere offerte, en leveren al vanaf een oplage van 1 stuk!

Maak nu een account aan

   

© 2018 - 2021 Stiksels en Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel